Bent u op zoek naar hét ideale adres voor een heerlijke vakantie in Spanje?

Lumi Gaja vakantie spanje resortEstate Lumi Gaja is ingericht om u optimale rust en ruimte te bieden tijdens uw vakantie in Spanje. Alle gemakken zijn voorhanden voor een heerlijk verblijf. Zo heeft Lumi Gaja een heerlijk privé zwembad in de achtertuin waar u tijdens uw vakantie in Spanje heerlijk van kunt genieten.

Ruim vakantiehuis in Spanje

Lumi Gaja is een ruim vakantiehuis dat genoeg ruimte bied voor maximaal 13 personen. Lumi Gaja is gelegen op een groot, sfeervol privé terrein met genoeg ruimte voor ontspanning, plezier en praktische zaken. Zo is er een ruime parkeergelegenheid en is er genoeg te ontdekken.

Foto’s van onze mooie vakantie woning in Spanje

Bent u benieuwd hoe onze woning eruit ziet? Op de pagina Foto’s vind u foto’s van de woning, de inrichting, de tuin, de omgeving en meer foto’s. Hiermee kunt u zich oriënteren of alvast genieten van uw verblijf in deze mooie vakantie woning in Spanje.

Wilt u direct dit schitterende vakantiehuis in Spanje boeken?

Op onze pagina Beschikbaarheid vind u welke data nog beschikbaar zijn om te kunnen genieten van een heerlijke vakantie in Spanje.

Omgeving

Lumi Gaja ligt in de buurt van het dorp Cocentaina. Bekijk hier de 10 beste activiteiten op Tripadvisor.

Het dorp Cocentaina beschikt over vele leuke typisch Spaanse restaurants, eettentjes, terrasjes en barretjes. Daarnaast kunt u ook lunchen en dineren op hoger niveau in restaurants met internationale / mediteraanse keuken en een Michelin ster restaurant.
Het dorp heeft meerdere winkeltjes (bakker, groetewinkels, slager, apotheek etc), kleine supermarktjes en een wekelijkse markt op dinsdag. Maar ook een grote Carrefour is in het dorp aanwezig. Alles is te bereiken op 5 minuten rijden van Lumi Gaja Estate.

In het dorp worden ook regelmatig leuke festiviteiten georganiseerd.
En het grootste Moro’s y Christiano’s Festival van Spanje vindt plaats in de mooie authentieke stad Alcoy.

Verder zijn er bijzonder mooie meren, rivieren en watervallen te bewonderen in de nabije omgeving.

Bent u overtuigd van een fijne vakantie Spanje?

Benieuwd of uw vakantieperiode nog beschikbaar is bij Lumi Gaja?

Ik boek nu