Goedemorgen! Fijne hemelvaartsdag!
Ook genieten van een fijne feestdag of vakantie in een heerlijke vakantiewoning in Spanje? Ervaar de rust, ruimte en het relaxen dat Lumi Gaja Estate te bieden heeft! We hebben nog ruime beschikbaarheid deze zomervakantie (juni, juli, augustus).
Bekijk de mogelijkheden op www.lumigaja.com/beschikbaarheid
Tot snel!

Over Lumi Gaja Estate

Lumi Gaja Estate is een karakteristiek landhuis, gelegen in beschermd agrarisch gebied van de Costa Blanca. Het gebied kenmerkt zich door de olijf- en amandel gaarden. Dorpjes als Benilloba, en Cocentaina liggen op circa 4 km afstand.
Aan de voet van de nationale parken Mariola en Font Roja ligt de stad Alcoy. Deze ligt op slechts 10 km van Lumi Gaja Estate.

Lumi Gaja Estate bevindt zich op een perfecte locatie gelegen in het binnenland van de Costa Blanca. De vakantiewoning ligt tussen Alicante, met vliegveld (ca. 45 minuten) en Valencia tevens met vliegveld (ca. 60 minuten).

Door de unieke ligging net in het binnenland ervaar je een zee van rust en ruimte. Een dagje naar de kust met is slechts circa 1 uur rijden, met bekende badplaatsen zoals Altea, Calpe, Moraira, Javea, Denia, Gandia, Benidorm, Alicante enz.

Het safaripark Aitana ligt op slechts 23 km afstand.

Het hoofdverblijf van het landhuis is meer dan 100 jaar oud en is met behoud van de vele authentieke Spaanse details onlangs liefdevol gerenoveerd. Uniek is dat dit landhuis beschikt over een veranda en zeer grote tuin met privé zwembad en natuurgebied met eigen rivier.

Wilt u direct deze schitterende vakantiewoning in Spanje boeken?

Op onze pagina Beschikbaarheid vind u welke data nog beschikbaar zijn om te kunnen genieten van de rust en ruimte in Lumi Gaja.

Komt u ook genieten van onze fijne vakantiewoning in Spanje?

Voor de zomer van 2022 hebben we nog ruime beschikbaarheid! Wilt u ook genieten van een heerlijke vakantie in juni, juli of augustus 2022?

Ik boek nu

#vakantie #vakantie2022 #zomer2022 #spanje #vakantiewoning #vakantiehuis #vakantiegevoel #alicante