Update COVID-19

De coronamaatregelen hebben ons allemaal in meer of mindere mate persoonlijk en professioneel getroffen. In het afgelopen jaar, maar vooral de laatste weken zijn de gevolgen goed te merken. Over de hele wereld kunnen we niet meer vrijuit gaan en staan waar we willen voor onze dagelijkse activiteiten, onze reisbehoeften, of het op een andere manier nastreven van onze doelen en ambities.

In het licht van deze ongekend ingrijpende veranderingen, wilde ik persoonlijk met u communiceren om onze onvoorwaardelijke toewijding uit te drukken om voor onze teamleden, onze zakelijke partners en onze trouwe gasten te zorgen. Uw aller welzijn is onze eerste prioriteit.

Terwijl de situatie zich blijft ontwikkelen en met zoveel onzekerheden gepaard gaat, zal bij Lumi Gaja Estate één ding nooit veranderen: onze missie om een thuis, ver van huis te creëren voor al onze gasten. Een plek waar mensen zich veilig, welkom en op hun gemak voelen, tot rust kunnen komen maar ook veel plezier kunnen beleven. Dit is iets waar we ons blijvend voor zullen inzetten. Wij geloven dat op een enerverende en prettige manier tot jezelf komen wij als mensen een betere versie van onszelf maken – op alle vlakken zowel mentaal, sociaal, emotioneel en spiritueel – door vanuit een veilig gevoel, vertrouwen op te bouwen en met een open mind nieuwe werelden te ontdekken. Ik geloof dat we juist in deze tijd er goed aan doen ons te focussen op de mooie dingen in het leven en te genieten van de rust en ruimte en ons verbinden met onszelf, de natuur en elkaar.
Bij ons is iedereen welkom zonder dat wij op welke manier dan ook onderscheid maken.
Het Lumi Gaja Estate team blijft ijverig werken om voor u een aangenaam verblijf te verzorgen. Door samen te werken, zullen we er altijd zijn om te helpen uw verblijf inspirerend en onvergetelijk te maken.